Siirry sisältöön

Koulutuspalvelut

4Fysion ammattitaitoa voit hyödyntää ostamalla yrityksellesi tai organisaatiollesi sisäistä koulutusta tai luentoja erilaisiin tilaisuuksiin.

Koulutus voidaan toteuttaa yrityksesi/organisaatiosi tiloissa ja opetuksessa voimme käyttää yrityksesi asiakkaita heidän luvallaan.

Voimme toteuttaa tarpeidesi mukaan koulutuskokonaisuuksia esimerkiksi

  1. vaativassa kuntoutumisprosessissa terapiatyöskentelystä asiakkaan havainnointiin tai tavoitteiden asettamiseen liittyen (Reetta)
  2. vauvan sensomotorinen kehitys ja terapiatyöskentely (Reetta)
  3. myofaskiaalisten rakenteiden anatomiasta ja fysiologiasta sekä niiden merkityksestä liikkumisessa ja kivussa lapsilla ja aikuisilla, joilla CP vamma tai muu neurologinen sairaus. Taustalla laaja-alaista kokemusta faskiamanipulaatioStecco menetelmän mahdollisuuksista näiden asiakkaiden fysioterapiassa ja/tai kivunhoidossa. (Nita)
  4. Urheileville lapsille ja nuorille ennaltaehkäisevää liikkuvuusharjoittelun-, kehonhallinnan ja -huollon koulutusta/ohjausta tilaajan/seuran tarpeen mukaan. Olen tehnyt yhteistyötä useamman pääkaupunkiseudun jalkapalloseuran eritasoisten joukkueiden sekä yleisurheilijoiden kanssa. (Nita)
  5. liikunnan soveltamisen keinoista. Erityisosaamista taaperoista ala-asteikäisiin apuvälineitä käyttävien, erilaisten aistivammojen sekä liikunnan strukturointia tarvitsevien lasten tarpeista päivähoidossa, koulussa sekä harrastetoiminnassa. (Nita)

Kysy rohkeasti, mikäli tarvitset muuta kuin edellä mainittua asiantuntijapalvelua. Kokemusta monenlaisista projekteista ja lisäkoulutuksista lääkäreille, fysio-, puhe ja toimintaterapeuteille erikseen ja moniammatillisesti, neuvolan  ja varhaiskasvatuksen henkilökunnalle eri aiheista esim. motoristen taitojen kehitys, liikunnallisten taitojen kehityksen tukeminen eri yhteyksissä ja pitkäjänteinen kuntoutus lapsilla ja nuorilla, joilla CP- vamma.

Koulutuspalvelujen suunnittelussa ota yhteyttä