Siirry sisältöön

Fysioterapia

Fysioterapeutille voi varata ajan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. 1.1.2024 lähtien kotona toteutuvista fysioterapiakäynneistä voi saada kotitalousvähennyksen.

Voit varata teille sopivan ajan kotisivujen kautta  vauvojen fysioterapiaan, liikkuvan tai urheilevan lapsen fysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan sekä lantionpohjan ja naisten fysioterapiaan. Varaathan vain yhden ajan, jatkoaika sovitaan vastaanotolla.

Mikäli sinulla on maksusitoumus tai kuntoutuspäätös, otathan meihin yhteyttä ennen ajanvarausta.

Jos et löydä haluamaasi fysioterapeuttia ajanvarauksesta, ole suoraan yhteydessä kyseiseen fysioterapeuttiin joko sähköpostitse tai soita.

Toimitiloissamme työskentelee yhdessä huoneista perjantaisin terapiakoira. Huomioithan tämän mahdollisten allergioiden osalta.

Varaa aika alla olevasta linkistä.

VARAA AIKA FYSIOTERAPEUTILLE

Tutkimuskäynnillä kartoitetaan asiakkaan fysioterapian tarve ja hänelle tarkoituksenmukaiset keinot yksilölliseen kuntoutumisen sisältöön. Tilannekohtaisesti ohjaamme asiakkaan julkisen terveydenhuollon palveluiden piiriin, mikäli käynnillä ilmenee tarvetta tarkempiin tutkimuksiin.

Hinnasto

fysioterapia 45 min83 euroa
fysioterapia 60 min98 euroa
fysioterapia 75 min113 euroa
fysioterapia 90 min128 euroa
fysioterapia, ensikäynti aikuiset113 euroa
fysioterapia, ensikäynti lapset 0-16 v128 euroa
kirjalliset ohjeet+60 euroa
lausunto (tarkempi kuin Kanta- kirjaus)+60 euroa
kotikäynnit+50%

Veloitamme hinnan käytetyn ajan mukaan. Meillä voit maksaa myös Epassilla omia käyntejäsi.

Hinnasto käytössä 15.1.2024 alkaen.

Muistathan peruuttaa varatun ajan mahdollisimman pian tai viimeistään edellisenä päivänä (24h). Peruuttamattomasta käynnistä, yli 18 vuotiailta, laskutamme käyntihinnan varatun palvelun mukaisena (100%).

Vakuutusyhtiöt

Vakuutusyhtiön kustantaman fysioterapian mahdollisuus selvitetään omasta vakuutusyhtiöstä. Vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksiin lisätään laskutuslisä.